Ana Štular: Enodnevnica

enodnevnica_naslovka_www

Mini stripovski prvenec osnovnošolke Ane Štular o trdoživi muhi enodnevnici, ki je živela več kot en dan!


mini album, zbirka O #18, april 2017, format: A6, 24 čb str.

1,50 Dodaj v košarico

V sklopu projekta Živel strip! Živela animacija!, ki letno poteka v sodelovanju med revijo Stripburger in združenjem Vivacomix,  je  izšel mini album osnovnošolke Ane Štular, ki navdušuje s simpatično risbo in posrečenimi domislicami. Glavna junakinja stripa Enodnevnica je muha enodnevnica, ki živi več kot en dan.  Skozi pripoved spremljamo to malo, a trdoživo bitje v razburljivih dogodkih in v različnih fazah njegovega življenja, kako se  spretno prebija iz prizora v prizor.

O AVTORICI:
Ana Štular
(2007) je vesela osnovnošolka, ki ima rada pustolovščine. Med pripravami nanje se zamoti z branjem knjig, risanjem, igranjem lutk in klavirja, plesom, kovanjem pesmi, pisanjem zgodb in potepi po čarobnem gozdu. Kot dvakratna nagrajenka natečaja Živel strip! Živela animacija! je dobila priložnost za izdelavo svojega prvega mini albuma Enodnevnica.


Strip: Ana Štular / posebna izdaja revije Stripburger / zbirka O / uredila: Katerina Mirović / jezikovni pregled: Ana Bogataj / izdajatelj: Forum Ljubljana / tisk: Medium d.o.o., Žirovnica / naklada: 600 / obseg: 24 str. / april 2017.
Publikacija je izšla v sklopu projekta Živel strip! Živela animacija!, ki poteka v sodelovanju med revijo Stripburger in združenjem Vivacomix.
Izdajo je sofinancirala Javna agencija za knjigo RS.