Navodila za prispevke

 

Hawmucyoupey

 

KDAJ?
Vsi aktualni razpisi in roki za oddajo so objavljeni na naši spletni strani. Seveda pa nam lahko domači ustvarjalci svoje stripovske stvaritve pošljete na ogled in v presojo tudi izven razpisanih rokov. Pregledali bomo vse prejete prispevke, vendar vam morda zaradi drugih delovnih obveznosti ne bomo mogli takoj odgovoriti.

KAKO?
Prispevke za Stripburger nam lahko pošljete na elektronski naslov burger@mail.ljudmila.org.
Pripišite svoje ime, priimek in povezavo do vaše spletne strani (če jo imate).

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE?
Format revije je 27 x 19 cm (pokončen). Pri posebnih izdajah se lahko format tudi razlikuje.

Stripi so lahko črno-beli, sivinski ali barvni. Obseg razpoložljivih barvnih strani v reviji je omejen.  Tehnika je poljubna.

Zaželjeni datotečni format za digitalizirane prispevke je TIFF ali PDF (600 dpi lineart za čb stripe oziroma 300 dpi grayscale za sivinske in barvne).

KOLIKO?
1 – 12 strani. Za debitante je zaželjena dolžina stripov max. 7 strani. Daljše stripe sprejemamo le po predhodnem dogovoru.

JEZIK?
Slovenski / angleški.

TEMA?
Poljubna. Za posebne tematske številke revije glej vsakokratni razpis na spletni strani.

Uredništvo revije si pridržuje pravico, da samo odloči o objavi ali zavrnitvi vsakega prispevka. Izbrani prispevki so objavljeni v tiskani in elektronski obliki revije. Prispevki niso honorirani. Vsakemu objavljenemu avtorju ali avtorici pripada do pet brezplačnih izvodov revije.

Vaše prispevke z zanimanjem pričakujemo!

Vas zanima še kaj? Vprašajte nas. Pišite nam na burger@mail.ljudmila.org.