Minimundus je Stripburgerjeva zbirka, namenjena predvsem mlajšim bralcem pa tudi drugačnim stripovskim formam. Več izdaj je prejelo znak za kakovost otroških in mladinskih knjig zlata hruška, Hribci kremeniti celo “veliko” zlato hruško – priznanje za najboljšo izvirno slovensko mladinsko leposlovno knjigo, Münchenska mednarodna mladinska knjižnica (Internationale Jugendbibliothek München) pa je album Fino kolo Tanje Komadine uvrstila v zbirko Bele vrane 2015, kamor uvrščajo najboljše otroške in mladinske knjige z vsega sveta.

Minimundus

Saša Kerkoš: Skrivalnice / Hiding

Kaj vse se skriva v krošnjah dreves in na travniku? Dvojezična knjižica vprašanj v slovenščini in angleščini, ki nas uči razumevanja vizualne pripovednosti. Minimundus #19, 56 str., 9 €.

Minimundus

Andrej Štular: Medved

Stripovska slikanica o srečanju deda z medvedom, ki s svojo zimzeleno sporočilnostjo in samosvojo likovno govorico nagovarja tako najmlajše kot tudi nekoliko starejše bralce. Minimundus #18, dec. 2019, 44 str., 9 €.

Minimundus

Tanja Komadina: Fino kolo

Stripovski prvenec Tanje Komadina - ganljiva psihološka miniatura, ki obravnava otroško željo po objektu fascinacije - kolesu, pod površino mladinske zgodbe pa odzvanjajo resnejše teme, kot so vojna v bivši Jugoslaviji, begunci, ki so iskali zatočišče v Sloveniji in ksenofobija. Minimundus #10, junij 2014, 64 str., 7 €.

Minimundus

Marjan Manček: Hribci kremeniti

Zbirka kultnih stripov o naši najljubši kamenodobni družini, ki jim je avtor dodal še nekaj novih za posladek - večna klasika za otroke vseh starosti! Minimundus #7, 96 str., 2011/2013 (1. ponatis), 12 €, RAZPRODANO. NA VOLJO JE DRUGA, DOPOLNJENA IZDAJA PO CENI 15 €.

Minimundus

Andrej Štular: Živa sem!

Štularjev prvi stripovski albuma za otroke je zbirka kratkih črno-belih stripov o junaški, hitri, veseli in radovedni deklici Živi! Minimundus #6, marec 2011, 56 str., 7 €.