Mark K. Štemberger: Popotnikov pobeg

Popotnikov_pobeg_Mark_K._Stemberger-Naslovnica-Promo

Gusarske preobleke, talci, smodnik in malo ognja – mini stripovska pustolovščina, kakršne še niste videli!


Zbirka O, mini album, april 2019, format: A6, 24 čb str.

1,50 Dodaj v košarico

Na zahodu Karibskih otokov se popotnik znajde v ujetništvu piratov, ki ga ne nameravajo izpustiti. Zaradi grozne hrane mu preti skorbut, zato skupaj s soujetniki začne načrtovati pobeg, kakršnega še niste videli. Gusarske preobleke, talci, smodnik in malo ognja pa zbogom. Čisto prava pustolovščina!

O AVTORJU:
Mark Kristofer Štemberger
(2005) je špadni fant rojen v Šempetru pri Gorici. Je osmošolec, ki obiskuje šolo v Logatcu. V svojem prostem času rad riše, skejta, bere, snema filme, pesni ter igra video igrice. To je njegov prvi samostojni stripovski  mini album, ki ga je dobil priložnost narediti kot nagrajenec stripovskega natečaja Živel strip! Živela animacija!


Strip: Mark K. Štemberger / posebna izdaja revije Stripburger / zbirka O / mentor: David Krančan / uredila: David Krančan in Ana Bogataj / prelom: David Krančan / jezikovni pregled: Ana Bogataj / izdajatelj: Forum Ljubljana / tisk: Medium, d. o. o., Žirovnica / naklada: 800 / obseg: 24 str. / april 2019 / Publikacija je izšla v sklopu projekta Živel strip! Živela animacija!, ki poteka v sodelovanju med revijo Stripburger in združenjem Vivacomix. / cena: 1,5 € / Izdajo je sofinancirala Javna agencija za knjigo RS.