Stripburger 2017 – poziv avtoricam in avtorjem

by Kaja A

 

Piše se leto 2017 in vaša omiljena domača stripovska revija Stripburger obeležuje srebrni jubilej. Tako je, z vami smo že celih 25 let in si bomo drznili vztrajati še naprej! Zato ni časa ne za lenobo  ne za spanje na lovorikah slave – čas je za nove žlehtno-žlahtne stripovske podvige! Tudi v letošnjem jubilejnem letu vam uredništvo revije pripravlja dve številki (#69 in #70) z izborom stripovskih poslastic od doma in iz širnega sveta.
Vse strip avtorice in avtorje ter tiste, ki bi si to želele/želeli postati, vabimo, da nam do 26. marca pošljete svoje kratkometražne stripovske stvaritve za objavo v reviji na burger@mail.ljudmila.org.

 

– – – – – – – – – – – – – – – –     NAVODILA ZA PRISPEVKE     – – – – – – – – – – – – – – – –

FORMAT:
Format revije je 27 x 19 cm (pokončen).

ČB / BARVNI STRIPI:
Stripi naj bodo črno-beli ali sivinski. Zaradi omejenega obsega razpoložljivih barvnih strani, barvne stripe sprejemamo le po predhodnem dogovoru. Tehnika je poljubna.

PRIPRAVA DATOTEK:
Zaželjeni datotečni format za digitalizirane prispevke je TIFF ali PDF (600 dpi lineart za čb stripe oziroma 300 dpi grayscale za sivinske in barvne).

DOLŽINA:
1 – 12 strani. Za debitante je zaželjena dolžina stripov max. 7 strani. Daljše stripe sprejemamo le po predhodnem dogovoru.

JEZIK:
Slovenski / angleški.

TEMA:
Poljubna.

ROK ZA ODDAJO:
26. marec 2017.

POŠLJI NA:
burger@mail.ljudmila.org

Uredništvo revije si pridržuje pravico, da samo odloči o objavi ali zavrnitvi vsakega prispevka. Izbrani prispevki so objavljeni v papirnati in elektronski obliki revije. Prispevki niso honorirani. Vsakemu objavljenemu avtorju ali avtorici pripada pet brezplačnih izvodov revije.

Vaše stripe z zanimanjem pričakujemo!

Vas zanima še kaj? Vprašajte nas. Pišite nam na burger@mail.ljudmila.org.

Save

Save