Stripburger 2019: naročniški paket

sb_narocnina_2019

V novo leto z novimi stripi in letno naročnino na izdaje revije Stripburger! V letu 2019 vam pripravljamo obilo presenečenj!

MARK ŠTEMBERGER: Popotnikov pobeg, MATEVŽ BERVAR: Knjiga od hudiča, ANDREJ ŠTULAR: Medved, SAŠA KERKOŠ: Skrivalnice / Hiding, MARKO KOCIPER: Jazbec in tretji svet. Ogenj v očeh, STRIPBURGER #73 in #74, MARTIN RAMOVEŠ: Rob, OLIVIER SCHRAUWEN: Fant moj (orig. My Boy)

Za prijaznih 35 evrov prejmete 9 letošnjih izdaj (cca. 600 strani stripov!) direktno v domači poštni nabiralnik in to brez dodatnih stroškov poštnine! Če želite postati naš naročnik, pošljite svoje podatke (ime, priimek, naslov za pošiljanje in naslov plačnika, če ni isti kot naslovnik) na burger@mail.ljudmila.org in pošljemo vam predračun z vsemi podatki.


Slastni Stripburger!
Eklektični nabor vsega in še česa pride na plano spomladi in jeseni, ko vas pričakata novi številki vaše najljubše revije, v kateri so zbrani najbolj izvirni stripovski dosežki. V zakulisju se že pripravljajo obsežne raziskave stripovske scene, pilijo vse mogoče (in nemogoče) ideje, pošiljajo vabila, delajo intervjuji in pišejo recenzije. Predstavili vam bomo, kaj se s stripom dogaja severno in južno od Metelkove ter skupaj z vami odkrivali nova imena, ki bodo v prihodnosti zaznamovala stripovsko sceno, na naša vprašanja pa bodo odgovarjali Kaja AvberšekMartin RamovešOlivier Schrauwen in še kdo.

Dva vznemirljiva mini prvenca v zbirki O!
V okviru projekta Živel strip! Živela animacija! bosta luč sveta ugledala mini prvenca nagrajencev natečaja: osnovnošolec Mark Štemberger nas bo popeljal na noro karibsko pustilovščino, kjer ne bo manjkalo gusarjev, talcev, smodnika in ognja, s srednješolcem Matevžem Bervarjem pa se bomo podali na razburljivo iskanje poti v zadnji krog pekla, kjer se nahaja hudičeva knjižnica!

SB-Matevz-Bervar

Matevž Bervar: Knjiga od hudiča

Dvakrat Minimundus za vse majhne in velike otroke!
Z Andrejem Štularjem se bomo potopili v zasneženo pokrajino ruske pripovedke, kjer v gozdu medved spi zasluženo zimsko spanje, dokler ga ne zbudijo koraki. Kako se bo razpletla zgodba? Bo medved zadovoljen samo z roko ali bo hotel odgrizniti še nogo? Kaj vse se skriva v krošnjah dreves in na travniku, pa se sprašuje Saša Kerkoš v dvojezični knjižica vprašanj v slovenščini in angleščini za najmlajše, ki nas uči razumevanja vizualne pripovednosti v podobah brez besed, na katerih se skriva marsikaj zanimivega. Idealna popotnica za vstop v stripovsko književnost!

Republika Strip: neverjetne dogodivščine, poezija in biografija!
Naš stari znanec Jazbec se prav zares vrača s še bolj žarečim ognjem v očeh in s tisto neugnanostjo, zaradi katere ga imamo radi. Le kaj vse se mu bo pripetilo tokrat, boste izvedeli v prvem delu druge trilogije Marka Kocipra. Verjemite nam na besedo, odbitih dogodivščin zagotovo ne bo manjkalo! Martin Ramoveš pa se je tokrat poglobil v življenje in delo pesnika ter satiričnega pisca Ivana Roba (1908–1943). Kot je pri Ramoveševih stripovskih albumih že v navadi, se tudi ta nanaša na glasbo: skupina Martin Ramoveš Band namreč pripravlja ploščo uglasbenih pesmi Ivana Roba.

ramoves_rob

Martin Ramoveš: Rob

Ambasada Strip: na sledi novim svetovnim stripovskim klasikom!
Veselimo se! Naše knjižne police bo obogatil prevod vizualne poslastice Fant moj (orig. My Boy) priznanega belgijskega stripovskega avtorja Olivierja Schrauwena. Z nadrealistično igrivostjo, vsakovrstnimi eksotičnimi bizarnostmi ter jedko ironijo je avtor zarisal absurdno domišljijsko zgodbo, ki skoraj brez besed podaja tehten razmislek o značilnostih sodobnosti ter subtilno kritiko današnjega življenja in družbe nasploh.

schrauwen_my-boy_izrez

Olivier Schrauwen: Fant moj (orig. My Boy)

Stripburger – za radovedne in pozorne bralce!


Na Stripburger se lahko naročite kadarkoli tekom leta!
Namig: naročnina na Stripburger je lahko tudi super darilo!
Bonus sladkiš: Naročniki imate 30% popusta tudi pri drugih Stripburgerjevih izdajah.
Več informacij na: burger@mail.ljudmila.org.


Stripburgerjeve izdaje v letu 2019 sofinancira Javna agencija za knjigo RS.