Stripburger na e-Slovenskem knjižnem sejmu

Prejšnja leta smo se zadnji teden novembra tradicionalno srečevali in klepetali o in ob naših stripih na Slovenskem knjižnem sejmu.
Novi časi so taki, da se letošnje sejemsko dogajanje seli na splet (www.knjiznisejem.si). Žal nam je, da se ne bomo imeli priložnosti videti in pozdraviti v živo, ampak tako pač je. Še zmeraj pa vam bomo ponujali v branje in nakup odlične stripe!

Naš sejemski štant bo letos kar naša SPLETNA STRIPARNA, kjer tudi sicer najdete vse naše izdaje: poleg mednarodne stripovske revije še zajeten kup izvirnih domačih in prevodnih stripov za bralce vseh starosti, od priljubljenih ljudskih pravljic prek poglobljenih in poučnih biografij do večno aktualnih klasikov v stripu.

Na kratko: polnokrvne in polnovredne stripe – po prijaznih cenah, v času sejma pa tudi z brezplačno poštnino (za vsa naročila v Sloveniji)!

Obiščete nas lahko kadarkoli!
Vsi, ki pred nakupom želite nasvet ali imate vprašanja, povezana z našimi stripi, načini plačila, dostavo ali čim drugim, nam lahko pišete na burger@mail.ljudmila.org.

Upamo, da se bomo kmalu lahko znova pozdravili tudi v živo.
Do takrat pa si le privoščite kak strip!

 

KLIK in že lahko brskate po naši SPLETNI STRIPARNI!

V času sejma bomo dnevno izdajali tudi poseben stripovski obzornik s priporočili za branje – spremljajte nas na Facebooku in Instagramu!


video: Kristina Kokalj / glasba: 2227