Vid Černivec: Prazgodovinska izmena

Mini stripovski prvenec o sodobnem mestnem vsakdanu dveh dinozavrov!


mini album, zbirka O, april 2021, format: A6, 24 čb str., 2 €

2,00 

Vid Černivec je 18-letni srednješolec, ki rad riše, posluša glasbo in igra igrice. V okviru projekta Živel strip! Živela animacija!, ki k stripovskemu ustvarjanju spodbuja nadobudne mlajše avtorje, je  ustvaril svoj prvi stripovski mini album.

Zgodba nas popelje skozi vsakdan dveh dinozavrov z imeni Jure in Tilen, ki živita v majhnem stanovanju in delata v restavraciji s hitro prehrano. Čeprav gre za dinozavra, pa imata veliko skupnega z odraščajočimi najstniki, mladino in tudi marsikaterim odraslim, saj si življenje še dodatno otežujeta z neodgovornimi odločitvami, kot sta igranje igric pozno v noč ali pa pozno vstajanje.


Strip: Vid Černivec / posebna izdaja revije Stripburger / zbirka O / uredil: David Krančan / jezikovni pregled: Ana Bogataj / izdajatelj: Forum Ljubljana / tisk: Medium, d. o. o., Žirovnica / obseg: 24 str. / april 2021 / © Vid Černivec / Izdajo sofinancira Javna agencija za knjigo RS. / Publikacija je izšla v sklopu projekta Živel strip! Živela animacija!, ki poteka v sodelovanju med revijo Stripburger in združenjem Vivacomix.