Sejem na zraku

Čakali in dočakali smo SEJEM NA ZRAKU!
Pridi, kupi knjigo, podpri slovenske založnike – V ŽIVO!

Skupaj s Pisarno Ljubljane, Unescovega mesta literature in številnimi založniki  vas zadnji vikend v maju v času Slovenskih dnevov knjige vabimo na knjižni sejem – končno na zrak:

LJUBLJANA, vrt Društva slovenskih pisateljev (Tomšičeva 12)
PET, 29. maj–NED, 31. maj (10.00–20.00)

Sejem bo spet živ! Potem ko so bile prireditve odpovedane, knjigarne zaprte in je vse lahko potekalo le prek spleta, smo dočakali čas, ko lahko dobre knjige spet kupujemo v živo in se ob njih družimo. Številni založniki smo tudi v preteklih mesecih kljub negotovim razmeram izdajali knjige, ki jih bomo končno lahko ponudili in predstavili – v živo.

Na Sejmu na zraku boste seveda našli tudi Stripburgerjevo stojnico! Za vas smo pripravili cvetober stripovskih izdajpo prijaznih cenah in s sejemskimi popusti!

Naš KATALOG SEJEMSKIH IZDAJ lahko že pred obiskom sejma prelistate tukaj.

Pridite, delite svoje navdušenje nad stripi z nami – v živo, na zraku!

SEJEM BO POTEKAL LE V LEPEM VREMENU. DRŽIMO PESTI!


Organizira: Ljubljana, Unescovo mesto literature v sodelovanju s številnimi založniki ter organizatorji-knjigarnami iz Kopra (Libris), Celja (Antik) in Novega mesta (Goga).

Organizatorji sejma obveščajo, da so veseli, da sejem v trenutnih okoliščinah, ko sta varnost in zdravje še vedno na prvem mestu, lahko izpeljejo. Držali se bodo vseh priporočil.
Hkrati bo na sejmu lahko prisotno omejeno število obiskovalcev, organizatorji pa obiskovalce prosijo za držanje primerne distance.